Zoekresultaten

Voorzorgsmaatregelen Corona-virus

Algemeen:

Ons kantoor is (tijdelijk) minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. We werken wel maar alleen op afspraak.

Ook wij van OK Makelaar & Hypotheken nemen onze verantwoordelijkheid en voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het corona-virus te beperken. Wij vragen u zoveel mogelijk om uw vragen per email dan wel per telefoon te stellen. Een bezoek aan ons kantoor kan alleen op afspraak en wensen we tot een uiterste minimum te beperken. Wij zullen de RIVM richtlijnen nauw toepassen. Wij verzoeken u dit ook te doen. Wij begroeten en helpen u op gepaste afstand ( min. 1,5 meter)
Heeft u verschijnselen van hoesten, niezen, keelpijn, koorts dan verzoeken wij u niet ons kantoor te bezoeken. Ook als u uit een risicogebied komt en u ervaart lichte verschijnselen verzoeken wij u uw vragen telefonisch, per email of schriftelijk te stellen.
Conform het advies van het RIVM laten wij onze collega’s zoveel thuis werken en indien mogelijk afspraken per telefoon af te handelen.

Makelaardij :
We krijgen veel vragen over o.a bezichtigingen van te koop staande woningen .

Fysiek contact moet zoveel mogelijk vermeden worden. En hoewel het veilig bezichtigen van een huis binnen de richtlijnen van het RIVM kan, zijn er inmiddels alternatieven.

⁃ Dus fysiek bezichtigen kan nog steeds mits de verkoper(s) hier aan me willen werken. Uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM. De makelaar zal u hier voor en tijdens de bezichtiging duidelijk op wijzen.

⁃ virtueel bezichtigen ofwel via livestream is mogelijk .Want digitaal bezichtigen kan in deze tijd een uitkomst bieden. Wij werken als volgt : de makelaar is ter plekke in de woning en heeft live contact met de kandidaat via video bellen. Je kunt hem in de meest mogelijke en onmogelijke hoeken sturen die je maar wilt. Zo kun je toch een goed beeld krijgen van de woning.

Hypotheken:

Voor wat de hypotheken-afdeling betreft, geldt eigenlijk hetzelfde als voor de makelaardij. Ook hier is de adviseur bereikbaar via mail, whatapp en/of mobiel. In hele bijzondere situaties is het mogelijk om “live” af te spreken.

Blijf gezond!

Maarten Oonk

Register Makelaar
0544-371979
06-51191104
info@okmakelaar.nl

Rutger Breuker

Office Manager
0544-371979
info@okmakelaar.nl

Carolien te Winkel

Allround Medewerker
0544-371979
info@okmakelaar.nl
Deze website gebruikt cookies om je gebruik te optimaliseren. We vragen je hier me akkoord te gaan. Je kunt het ook weigeren.OK Lees onze policyPrivacy & Cookie Beleid