Zoekresultaten

Anton Mollemanhof 5 Zieuwent

€ 275,000 k.k.
Anton Mollemanhof 5, ,
add to favorites
verkocht

In een geliefde woonwijk, in een kindvriendelijke straat, staat te koop een helft van een dubbel woonhuis met fijne tuin.

We lopen onder, de met blauwe regen begroeide pergola door, naar de voordeur. De voortuin vormt samen met de tuin van de buren een mooie entree. Via de hal met toilet en trapopgang lopen we eerst de woonkamer in. Een zee van licht en ruimte komt ons tegemoet. De woning is aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd waardoor een heerlijke ruimte is ontstaan. Plek genoeg voor een gezellige zithoek en bijvoorbeeld nog een speelplek voor de kinderen. Door de grote raampartij met schuifpui heb je fantastisch zicht op de tuin en komt het daglicht volop de kamer in. Op de vloer ligt een massief eiken parketvloer.  De moderne open L- vormige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combi-oven, RVS afzuigkap en koelkast. Daarnaast is hier plek voor een heerlijke grote eettafel om lekker samen aan te eten, werken en/of spelen. Zo fijn onder het grote raam zeker een prettige plek in dit huis ook door de comfortabele vloerverwarming. Lopen we verder dan vinden we op de begane grond nog een hele praktische ruime bijkeuken en berging. Achter de grote kastenwand kun je  veel spullen kwijt en is er nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld de fietsen of tuinmeubilair.

Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers en een nette badkamer. Deze is voorzien van wastafel, ligbad, toilet en separate douche. Via een vaste trap komen we uiteindelijk op de tweede verdieping met een extra slaapkamer en bergruimte.

De gehele woning zit zowel binnen als ook buiten netjes in de verf en is keurig afgewerkt. Als we weer beneden zijn willen we sowieso ook de tuin nog even in. Een heerlijke beschutte tuin met een ruim terras en veel privacy. Bij mooi weer ook een fijne plek om van het zonnetje te genieten en wil je even in de schaduw zitten dan is er het elektrische zonnescherm.

De ligging is werkelijk uitstekend te noemen. Wil je even je benen strekken dan ben je zo in het buitengebied van Zieuwent. Ideaal om de hond uit te laten of een rondje hard te lopen. Zieuwent is een gezellig dorp met volop activiteiten. Sport en horecafaciliteiten zijn in de directe omgeving, evenals de winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Algemeen:

Perceel: 218 m2.

Bouwjaar: 2001.

Inhoud: 465 m3.

Gebruiksoppervlak wonen: 123 m2.

Al met een al een heerlijke uitstekend onderhouden gezinswoning in een fijne buurt. Je bent vast benieuwd naar deze woning dus vraag snel naar de mogelijkheden om de woning te kunnen bekijken.

======================================================================================================================================

In ne woonwijk woar Jan en Alleman wal geerne wil wonen en woar de kinderen gewoon rustig op stroate hun gang kunt goan, steet ne helft van ne dubbel te koop met een tuin woar ie kunt genieten van oew rust zonder dat iedereen oe in de achtertuin zit te gloepen.

An de stroatkante kiek ie geliek in ne mooien veurtuin, die samen met de noabers is annelegd en oe uutneudigt om noar binnen te goan. Helemoal as ie onder den prachtigen blauwen regen richting de veurdeur loopt. Eenmoal binnen in de hal heb ie het huusken en de trappe noar boaven en as ie dan deurloopt de woonkamer in, kump oe ne bak licht tegemoet van soezen en waaien.  An de achterkante is het hele huus over de breedte uuttebouwd, zodat der ne alderbastende ruumte is ontstoan woar ie plek zat hebt om met een trop volk an ne groten toafel te zitten etten, een potje te kaarten of gewoon dom te kuieren. Der bunt doar mangs nog genog meugelijkheden veur de kinder om binnen te spelen. De schuifpui an de achterkante van het huus is helemoal van glas en zo kiek ie prachtig de tuin in en as ie het al kunt verdragen, dan is der een hoop daglicht. Beneden lik het helemoal gemeudelijk deur de massief eikenholten vloere die der ligt.

De kӧkken is helemoal van disse tied en in een hook gebouwd met alle apparatuur die ie moar kunt wensen, zoas ne vaatwasser, combi-oven, RVS afzuigkap en neet te vergetten ne koelkast. Ie komt dus zelf neet ant knooien met ne theedoek dus heb ie mooi tied veur andere dingen. In dit huus heb ie nooit koldigheid an de veute, omdat der ne vloerverwarming ligt en dat is veural in de winterdag gruwelijk plezerig. A’j wieter loopt dan is der ook nog ne helen praktischen bijkӧkken en barging, zodat ie de kroam mooi weg kunt warken achter ne groten kastenwand en doarbi’j is der zelfs nog genog ruumte veur de fietsen en de tuinsteule.

Via de trappe noar boaven kom ie op de overloop en zee ie moar liefst dree sloapkamers. De badkamer zӧt der netjes uut en hef alles wat ie neudig hebt om der schoon en verzorgd uut te zeen, woaronder ne wastoafel, badkuup, wc en ne aparte plek woar ie onder de pompe kunt stoan. Het blif hier neet bie ene trappe, want der geet der ook nog ne vaste trappe noar de zolder. Doar is ook nog ne extra sloapkamer, want stel ie kriegt volk over de vloer en het is gezellig, dan kunt ze altied blieven sloapen. Er is zelfs nog een extra bargruumte veur gerei da’j neet zo vaak broekt.

Het hele huus zit an de binnen- en buutenkante strak in de varf en het is allemoal prachtig afgewarkt. De tuin mot natuurlijk neet vergetten worden, want as het moar een betjen mooi weer is ku’j hier fijn genieten van de zunne,  of beschut op het ruime terras goan zitten zonder dat ze oe in de peiling hold. En as het dan toch te warm wordt an de pokkel dan goa ie lekker in de schaduw zitten onder het elektrische zonnescherm.

Het huus is prachtig gelegen in het mooie Söwent. As ie der ff op uut wil dan bun ie zo in het buutengebied. Prachtig om te fietsen over de karkepaden, te sporten of de hond uut te loaten. Ie raakt er nooit uuttekekken!

Söwent is een heel gemeudelijk dorp en onder de Kathedraal van de Achterhoek is der genog te beleven. Sport en horecafaciliteiten bunt allemoal dicht in de buurte en de boodschappen haal ie zo om de hoek.

Algemeen:

Perceel: 218 veerkante meters.

Bouwjoar: 2001

Inhold: 465 kubieke meters

Gebruuksoppervlak wonen: 123 veerkante meters

Alles bie mekare een onwies mooien gezinswoning in een fijne buurte met goeie noabers. Ie bunt natuurlijk gruwelijk nieuwsgierig en wilt hier geerne snel kommen kieken. Loat het ons moar wetten dan maakt wi’j der wark van!

 

Documents
Adres: Anton Mollemanhof 5
Woonplaats:
Gemeente:
Provincie:
Postcode: 7136 MR
Land: Netherlands
Woning id: 10397
Prijs: € 275,000 k.k.
Woonoppervlak: 123 m2
Perceelgrootte: 217 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Bouwjaar: 2001
Garages: nee
Aanvaarding: in overleg
Kelder: nee

Contact opnemen