Zoekresultaten

Hugo de Grootstraat 16 Lichtenvoorde

€ 229,000 k.k.
Hugo de Grootstraat 16, ,
add to favorites
verkocht

We hebben weer een tussenwoning aan de Hugo de Grootstraat 16 te koop en wat voor een. Deze uitgebouwde woning is zeker een bezichtiging waard! Je zult verstelt staan hoeveel ruimte je tegen gaat komen.

We bellen aan en worden welkom geheten door de enthousiaste huidige bewoners. De hal geeft toegang tot het toilet en de kelder. Voor je het weet sta je in de nette keuken met diverse inbouwapparatuur. De keuken is halfopen en vanuit de keuken loopt je de woonkamer in. Wat een ruimte! De woonkamer is bijna 10 meter lang. Aan de straatzijde is een groot raam wat voor veel lichtinval zorgt. Aan de tuinzijde treffen we openslaande tuindeuren. Van hieruit kun je direct de diepe tuin betreden. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken te bereiken. Deze staat in directe verbinding met tuin en heel verrassend een kantoorruimte. Een ideale thuiswerkplek. Voor we trap naar boven nemen gaan we eerst de tuin in. De tuin is diep en is keurig onderhouden. Achter in de tuin staat een geweldige houten schuur met overkapping. Hier hebben de huidige bewoners al vele gezellige uurtjes doorgebracht. De tuin is ook via een pad aan de achterzijde te bereiken. Altijd handig als je met de fiets thuis komt.

We gaan naar boven en komen op de 1e verdieping. We hebben de keuze uit diverse deuren en komen er achter dat er zich 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping bevinden. De slaapkamers hebben alle drie rolluiken. Wat als eerste opvalt in de badkamer is het karakteristieke ronde raampje. Daarnaast kun je douchen in bad en is nog een toilet en wastafel aanwezig. De badkamer is geheel betegeld met lichte tegels.

Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

Algemeen:
De ligging is erg aantrekkelijk. Je bent zo via het Rembrandtplein in het gezellige centrum van Lichtenvoorde en ook het buitengebied is snel te bereiken. Heerlijk er op uit om het Achterhoekse coulisselandschap te ontdekken. De scholen liggen ook op loopafstand.

De inhoud van de woning is 426 m3.
Het gebruiksoppervlakte wonen is 110 m2.
Het perceel is 220 m2.
Het bouwjaar is ca. 1953 en de woning is in de loop der jaren op professionele wijze gemoderniseerd en verbouwd.

Maak snel een afspraak en vraag naar de mogelijkheden om deze woning “live” te gaan bekijken. Maak je interesse kenbaar via info@okmakelaar.nl en wie weet ben jij binnenkort de nieuwe trotse eigenaar van deze woning.

============================================================================

In Lechenvoorde hew ne helen mooien tussenwoning te koop stoan. Dit huus is uuttebouwd en doar mo’j gewoon goan kieken! Echt woar ie valt achterover van de pleer ruumte in het huus.
A’j an de bel trekt doot de enthousiaste leu die der no nog woont de deure los en verwelkomt oe. In de hal is der ne deure noar het huusken en der is zelfs ne kelder. Dus at ie 2 wekke in quarantaine mot dan kuj doar ne veurroad anleggen van soezen en waaien, dus maak oe doar moar geen zorgen umme. Veurdat ie het in de peiling hebt stoa ie al in de kӧkken, veurzien van inbouwapparaten. Veur de zure leu is de kӧkken half dicht, moar veur de optimisten is de kӧkken half open en ie loopt zo de woonkamer in. Ie geleuft het neet, moar de woonkamer is hoast 10 meter lang, zuver woar wat ne alderbastende ruumte! An de kante van de stroate is een groot raam en dat zorgt veur heel wat lech in huus. An de tuinkante bunt der opensloande tuindeuren en doar vandan loop ie zo de tuin in. En wat ne tuin! Den is zo depe dat as ie achterin de tuin zit ze oe mot bellen as de eerdappels kloar bunt. Doarbi’j is het ook nog eens gruwelijk mooi onderholden. En as klap op de vuurpijl steet der ook nog ne alderbastend mooien holten schure met overkapping. Doar kuj heel wat uurtjes gemeudelijk met mekare kuieren en genieten. Via de achterkante kun ie ook in de tuin kommen, want doar is namelijk een pad en das natuurlijk hartstikke fijn as ie met de fietse thuuskomt.
Het is een best end pӧlen vanuut de schure terug noar de woning, moar ie mot der nog an want ie mot ook boven nog kieken! Op de 1e verdieping kun ie kiezen uut 3 sloapkamers en ne badkamer. De sloapkamers hebt allemoal rolluuken, dus as ie zelf de luuken nog ff dicht wilt hollen ‘s morgens dan heb ie nog geen last van de zunne. Doarbi’j is het ook nog eens isolerend en kun ie de warme zuunig broeken. De badkamer kenmerkt zich deur het ronde raamken an de veurkante en dat is typisch zoas het in de joaren ’50 werd gebouwd. Ie kunt heerlijk douchen in bad en der is nog ne toilet en een wastoafel ook. De ruumte is helemoal betegeld met lichte tegels, dus ie hebt der een hoop lech en het lik altied schone.
Via ne vlizotrap kun ie nog noar de bargzolder woar ie alle kroam netjes weg kunt leggen zonder dat argens anders in huus het in de weg steet.

Algemeen:

Het huus steet in een wijk woar de leu geerne wilt wonen. Veur het Rembrandtplein hoef ie neet helemoal noar Amsterdam want den hew hier ook. Via dit plein bun ie zo in het centrum van Lechenvoorde, moar an de andere kante ook raps in het buutengebied, woar ie kunt genieten van het typische Achterhoekse landschap. De kinderen kunt lopens noar schole want dat is mooi kort bi’j.
De inhold van het huus is 426 kubieke meters.
De gebruuksoppervlakte om te wonen is 110 veerkante meters.
Het perceel is 220 veerkante meters.
Het huus is gebouwd in 1953 en in die joaren kreeg ie der ne lap grond bi’j omdat de leu in die tijd hun eigen greunte mossen verbouwen. In de afgelopen joaren is het huus professioneel noar dissen tied gemaakt en verbouwd.

Maak raps een afspraak en vroag ons noar de meugelijkheden om dit huus met oew eigen ogen te kommen bekieken. Ie bunt natuurlijk gruwelijk nieuwsgierig, dus mail noar info@okmakelaar.nl en het kan moar zo ween dat ie binnenkort de slӧttel hebt van dit mooie huus.

Adres: Hugo de Grootstraat 16
Woonplaats:
Gemeente:
Provincie:
Postcode: 7131 XZ
Land: Netherlands
Woning id: 10560
Prijs: € 229,000 k.k.
Woonoppervlak: 110 m2
Perceelgrootte: 220 m2
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Bouwjaar: 1953
Garages: nee
Aanvaarding: in overleg
Kelder: nee

Contact opnemen

Vergelijk woningen

Soortgelijke woningen

Hofesch 12 Lichtenvoorde

41 149 m2
Hou je van klussen en heb je zin om een woning helemaal naar je ...
Hou je van klussen en heb je zin om een woning helemaal naar je eigen smaak te stylen dan zou ...
€ 265,000 k.k.
verkocht onder voorbehoud

Bernard van Meursstraat 4 Lichtenvoorde

31 123 m2
We bieden aan een keurig onderhouden en uitgebouwde tussenwoning nabij het Wentholtpark in Lichtenvoorde. ...
We bieden aan een keurig onderhouden en uitgebouwde tussenwoning nabij het Wentholtpark in Lichtenvoorde. Begane grond: Entree, ruime hal, toilet, ...
€ 210,000 k.k.