Zoekresultaten

John F. Kennedylaan 19 Groenlo

€ 199,000 k.k.
John F. Kennedylaan 19, ,
add to favorites
verkocht

Starters in Groenlo opgelet. We bieden aan een goed onderhouden HOEKWONING met vrijstaande stenen berging en aangebouwde aluminium serre. We komen aan rijden en kunnen de auto voor de deur parkeren en lopen naar de voordeur. Deze wordt niet veel gebruikt omdat Achterhoekers meestal door de achter deur naar binnen gaan.

We komen in de hal met laminaatvloer en hebben van hieruit toegang tot het gemoderniseerde toilet de trapopgang en een klein keldertje met meterkast. Lopen we door dan komen we in de nette keuken met inbouw apparatuur. De open keuken is erg praktisch opgesteld wat mogelijkheden biedt om er een ruime eettafel neer te zetten. We staan inmiddels in de doorzon-woonkamer. Heel veel licht door de beide grote ramen. In de knusse woonkamer staat een grote hoekbank waar je heerlijk tv kunt kijken. In de keuken en woonkamer ligt een laminaatvloer met white-wash motief. Vanuit de keuken / woonkamer komen we direct in de aluminium serre. Een heerlijk plek om te zitten, echt een verleng stuk van de woning.

Op de 1e verdieping kunnen we vanuit de overloop naar 3 slaapkamers en de moderne badkamer. De geheel betegelde badkamer heeft een douche , hangcloset en een badkamer meubel. Als je hier niet schoon wordt weten we het niet meer.
Vanaf de overloop kunnen met een vlizotrap naar de 2e verdieping. Hier is de bergzolder.

Deze woning heeft nog volop mogelijkheden om eventueel uit te bouwen. Zowel aan de achterzijde als aan de oostkant is dit mogelijk.

Algemeen:
Het perceel is 206 m2.
De inhoud van de woning bedraagt 314 m3.
Het gebruiksoppervlak wonen is 76 m2.

Het vestingstadje Groenlo heeft veel te bieden op o.a. sportgebied. Daarnaast is er de gracht met een gezellig centrum en alle voorzieningen binnen handbereik. Het heeft een prachtig buitengebied om te wandelen en het ligt in de evenementen gemeente Oost Gelre.
Wacht niet te lang om te bellen / mailen of appen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Om er achter te komen hoe de verdere verkoopprocedure in zijn werk gaat kunt u contact op nemen met ons kantoor.

 

================================================================================================

 

At ie nog bie oe fa en mo woont en het tied wordt da’j oew eigen eerdappels kokt, dan mo’j der no as de brandweer bie wezen! Wi’j hebt namelijk ne HOEKWONING in de verkoop, met ne barging kats van stenen en een aluminium serre an ’t huus vaste gebouwd.
A’j de stroate in komt kachelen dan ku’j de bolide veur het huus parkeren, dus ie stapt mooi veur de deure oet. Het lik mooi zo’n veurdeure, moar in de praktijk wordt het ding moar weinig gebroekt, want Achterhoekers komt altied via de achterdeure binnen

Eenmoal binnen in de hal met ne vloere van laminaat heb ie toegang tot het huusken dat helemoal van disse tied is, met ne kleine kelder en de toegang noar de trappe. A’j dan deurloopt kom ie in de kӧkken die der alderbastend schier uut zӧt inclusief inbouwapparatuur. Tis ne helen praktischen kӧkken en der is ruumte zat om der ne groten toafel neer te zetten woar ie met een hoop volk an kunt zitten. De woonkamer is zoals ze dat in de volksmond neumt ne doorzon kamer, met gruwelijk vӧlle licht deur de twee grote ramen an de veurkante. De woonkamer is alderbastend gemeudelijk en der steet no ne hoekbank woar ie fijn noar het kastjen kunt kieken. Der ligt in de hele kӧkken en kamer ne laminaatvloer met een white-wash motief derop verwarkt. Vanuut de kӧkken /woonkamer loop ie zo de aluminium serre in. Doar kuj gruwelijk mooi zitten en genieten en das zuuver woar een prachtig verlengstuk van het huus.

Via de trappe noar boaven kun ie vanaf de overloop noar moar liefst dree sloapkamers en noar de moderne badkamer en den is ook nog eens helemoal betegeld. In de badkamer tref ie ne pompe, een hangpot en een badkamer meubel an. As ie hier neet schone wordt dan wo’j het nargens.

Dan ku’j zelfs nog wieter noar boaven, noar de tweede verdieping met ne vlizotrappe en doar is ne bargzolder woar ie alle gerei kunt opbargen wat ie neet zo vaak hoeft te broeken, zoas de spullen veur karstmis en andere prӧttel woarvan ie denkt vort der met veurlopig.

Ie kunt dissen woning nog helemoal uutbouwen, zoas ie dat zelf zol willen, meugelijkheden genog. Dat kan zowel an de achterkante as an de kante woar de zunne ‘smorgens op kump.

Algemeen:
Het perceel is 206 veerkante meters.
De inhold van de woning telt 314 kubieke meters.
De gebruuksoppervlakte is 76 veerkante meters.

Grolle is een prachtig vestingstadje en hef gruwelijk vӧlle te bieden, woaronder op het gebied van sport. Doarnoast hebt ze doar ne grachte rondom het gemeudelijke centrum met alle veurzieningen die ie oe moar in de kop kunt halen. Het hef een prachtig buutengebied om te lopen of om de fietse te pakken. Sowieso kom ie in de gemeente Oost Gelre om in de evenementen, dus ie hoeft oe nooit te vervelen en bie de pӧste te zitten.

Wees der vlot bi’j en pak de telefoon, stuur een email of app ons om ne afspraak te maken om dit mooie huus te bekieken. A’j wilt wetten hoe de hele procedure wieter geet rondom de verkoop van dit huus, dan mo’j ff contact opnemmen met de leu bie ons op kantoor.

Documents
Adres: John F. Kennedylaan 19
Woonplaats:
Gemeente:
Provincie:
Postcode: 7141 ZN
Land: Netherlands
Woning id: 10430
Prijs: € 199,000 k.k.
Woonoppervlak: 77 m2
Perceelgrootte: 206 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Bouwjaar: 1961
Garages: nee
Aanvaarding: in overleg
Kelder: ja

Contact opnemen