• Bezoek ons nieuwe kantoor aan de Nieuwmarkt 131 | Bel ons: 0544-371979

Account

Zoekresultaten

Kerkstraat 8 Harreveld

Prijs op aanvraag
Kerkstraat 8, ,
add to favorites
verkocht onder voorbehoud

Woningzoekers opgelet, wij hebben te koop in het centrum van Harreveld een charmant helft van een dubbel woonhuis met carport op een ruim perceel.

We lopen via de oprit, waar meerdere auto’s kunnen staan, langs de voortuin de woning binnen. In de geschilderde hal vinden we het toilet, de trapopgang en heel handig een provisiekast. Lopen we door komen we in de keuken met aansluitend de woonkamer. Wat gelijk opvalt is de fijne lichtinval door de vele raampartijen. De moderne lichte laminaatvloer loopt vanuit de hal door naar de keuken en woonkamer. Door de twee togen zou je de ruimte kunnen indelen in knusse zithoek en een fijne eethoek. De woning is in moderne lichte kleuren geschilderd en netjes afgewerkt.

We lopen naar boven en komen op de overloop. Van hieruit hebben we toegang tot de drie slaapkamers. Alle slaapkamers hebben een of meerdere vaste kasten. Op de badkamer vinden we een wastafel en douche. Ook de gehele bovenverdieping is voorzien van een moderne doorlopende laminaatvloer.

Weer beneden aangekomen lopen we via de keuken de berging/bijkeuken in. Hier is voldoende ruimte voor o.a. wasmachine en droger en vinden we de C.V. Van hieruit hebben we toegang tot de tuin. De beschutte tuin biedt veel privacy en heeft een gunstige ligging waardoor je van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar heerlijk kunt genieten van de zon. Ook kun je de schaduw opzoeken onder het afdak en is er nog een houten berging achter in de tuin. Ideaal om tuingereedschap etc. in op te bergen.

Algemeen:
Perceel: 279 m2.
Gebruiksoppervlak: 90 m2.
Bouwjaar: 1953.
Inhoud: 354 m3.

Sta jij te springen om deze woning te bekijken? Bel dan snel voor het maken van een afspraak.

Documents
Adres: Kerkstraat 8
Woonplaats:
Gemeente:
Provincie:
Postcode: 7135 JK
Land: Netherlands
Woning id: 10100
Woonoppervlak: 90 m2
Perceelgrootte: 279 m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Bouwjaar: 1953
Garages: ja
Aanvaarding: in overleg
Kelder: ja

Contact opnemen