Zoekresultaten

Klaasbos 20 Lichtenvoorde

€ 375,000 k.k.
Klaasbos 20, ,
add to favorites

Op zoek naar levensbestendig en gelijkvloers wonen met voldoende ruimte en een heerlijke tuin! Dan moet je zeker gaan kijken naar deze unieke onder architectuur gebouwde bungalow op royaal perceel van 603 m2 met garage en eigen parkeergelegenheid. Het woonplezier begint al bij aankomst van deze woning. Je bent meteen onder de indruk van de bijzondere bouw van deze bungalow. De begroeiing en het groen rondom is het al een fraai niet alledaags geheel en wordt je helemaal nieuwsgierig hoe de woning er van binnen uit zal zien.

We lopen via de voordeur de woning binnen en komen in de ontvangsthal met toilet slaapkamer. Van daaruit gaan we de tuingerichte ruime woonkamer in. Door de grote ramen komt het daglicht volop naar binnen en bij mooi weer loop je zo via de terrasdeuren de tuin in. Een perfecte verbinding van binnen naar buiten. De stoere vloer is voorzien van grind. Vanuit de woonkamer kun je meerdere kanten op. Zo vind je links de hal waar de berging, slaapkamers en badkamer gevestigd zijn. Rechtsaf komen we in de halfopen keuken. De keuken is voorzien van diverse apparatuur. Daarnaast vinden we nog een fijne ruimte waar momenteel de eettafel staat. Door het deels open karakter zijn deze ruimten verrassend met elkaar verbonden en ontstaat er een fijne leefruimte. We lopen nu vanuit de woonkamer richting de hal waar we twee slaapkamers vinden. Een slaapkamer is voorzien van vaste wastafel. Heb je niet zoveel slaapkamers nodig zijn deze kamers ook uitermate geschikt voor een hobby of werkkamer. Ook de geheel betegelde badkamer met toilet, wastafel en separate douche is aan deze hal gelegen. Evenals de toegang tot de ruime kastenkamer / berging. Hier is voldoende ruimte voor het opbergen van diverse spullen en ook de plek waar de CV hangt.
We gaan terug naar buiten en lopen de ruime garage in die tevens is voorzien van een zolder. Hier is voldoende ruimte om de auto onderdak te verlenen en/of de fietsen te stallen. Via de garage komen we in de royale tuin. De tuin is al even verrassend als de woning. Op speelse wijze zijn in deze oase van groen diverse terrassen op verschillende hoogtes aangelegd met daarbij fraaie beplanting en een vijver. Er is er altijd wel een fijn plekje te vinden in de zon of desgewenst in de schaduw. De tuin biedt door de vele beplanting veel privacy. Er is zelfs een kas aanwezig waar de echte tuinliefhebber.

De ligging van deze woning is uitstekend. Gelegen aan een woonerf met alleen bestemmingsverkeer zorgt voor veel rust en vrijheid. Echter het levendige centrum van Lichtenvoorde , scholen, sportvelden en de ontsluiting naar de N18 zijn snel te bereiken. Wil je liever de natuur in dan ben je in no time in het buitengebied.
We begrijpen dat je inmiddels nieuwsgierig en enthousiast bent geworden en deze woning graag live zou willen bekijken. Maak dan snel een afspraak en we zullen je met plezier in deze woning rondleiden.

Perceel: 603 m2.
Inhoud: 554 m3.
Gebruiksoppervlakte: 111 m2.

Documents
Adres: Klaasbos 20
Woonplaats:
Gemeente:
Provincie:
Postcode: 7131SZ
Land: Netherlands
Woning id: 11147
Prijs: € 375,000 k.k.
Woonoppervlak: 111 m2
Perceelgrootte: 603 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Bouwjaar: 1977
Garages: ja
Aanvaarding: in overleg
Kelder: nee

Contact opnemen