Zoekresultaten

Koolmansdijk 8 Lievelde

€ 625,000 k.k.
Koolmansdijk 8, ,
add to favorites
verkocht

We hebben weer een prachtig pareltje te koop gelegen in het schitterende Achterhoekse landschap. In dit geval een parel die nog wat gepolijst moet worden maar dan………..

Wakker worden met het geluid van vrolijk fluitende vogels en de geur opsnuiven van heerlijk pas gemaaid gras? Waar je als je naar buiten kijkt voornamelijk groen, groen en nog eens groen ziet? Waar de zon ’s ochtends vroeg al heerlijk naar binnen schijnt en je af en toe zelfs een ree op bezoek krijgt. Klinkt dit voor jouw als een ideale plek om te wonen dan moet je zeker deze geweldig gelegen vrijstaande woning aan de Koolmansdijk 8 in Lievelde gaan bekijken. De woning is gelegen in het prachtige Achterhoekse coulissen landschap op een perceel van ruim 2 hectare. Als we het erf oprijden zien we de volgende gebouwen; het karakteristieke woonhuis, een kapschuur, een carport, 2 bergingen en een houten tuinhuis.

We lopen de woning binnen via de deur aan de zijkant van de woning en betreden de bijkeuken. Via de bijkeuken komen we in de centrale hal die toegang geeft tot de deel en aan de andere kant tot de rest van de woning. We kiezen ervoor om de woonkeuken te betreden. De keuken is functioneel en zoals vaak bij woonboerderijen de centrale plek. Vanuit de keuken is de douche ruimte te bereiken. Aan de andere kant zitten twee deuren, een naar de kelder en de andere deur naar de woonkamer. Dan bevinden er zich op de begane grond nog 3 slaapkamers. Vanuit de woonkamer is ook de trap naar de verdieping te bereiken.

We komen op de overloop en hier bevinden zich hier nog twee (slaap)kamers met vaste kasten. Verder is hier veel bergruimte op de zolder.

Eenmaal terug beneden in de hal is er nog een toilet met fonteintje en de deur naar de deel. Wat een ruimte hier (ca. 11,5 x 6,5 meter). Deze ruimte is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hobby – opslagruimte of feestzaal.

Ook het royale perceel is iets om helemaal enthousiast van te worden. Wat een mogelijkheden heb je hier! Altijd al een moes- en/of pluktuin gewild? Of hou je van dieren dat kan hier zeker ook. Zie de kippen al scharrelen…. Met een trampoline, zwembad en speeltoestel maak je hier in een handomdraai een speelparadijs voor de kinderen. Ook de bijgebouwen kunnen voor diverse doeleinden omgebouwd worden. Te denken valt aan werkplek aan huis, hobbyruimte of chill-plek voor de kinderen.

Voor de dagelijkse boodschappen en andere voorzieningen rijd je binnen 10 minuten naar Lichtenvoorde of Groenlo. Dichterbij in Lievelde is o.a. een basisschool, peuterspeelzaal, speeltuin, voetbalvereniging. De N18 richting Enschede of Arnhem is binnen enkele minuten bereikbaar.

Tja, wij begrijpen dat je inmiddels erg benieuwd bent geworden en supergraag deze woning in het echt wilt beleven. Een afspraak is zo gemaakt! Bel ons en wij zullen je met plezier dit mooie plekje laten zien/ervaren. De woning is gedateerd en behoeft zoals gemeld een opknap beurt. Een deel van het perceel heeft bestemming wonen en een deel agrarisch met waarden – landschapswaarden.

Algemeen:
Perceel: 22.970 m2.
Inhoud: ca. 1200 m3.
Gebruiksoppervlakte wonen: 153 m2.
Gebruiksoppervlakte overig inpandig: 177 m2.
Externe bergruimte: 92 m2.

Adres: Koolmansdijk 8
Woonplaats:
Gemeente:
Provincie:
Postcode: 7137 NC Lievelde
Land: Netherlands
Woning id: 13052
Prijs: € 625,000 k.k.
Woonoppervlak: 153 m2
Perceelgrootte: 22,970 m2
Kamers: 7
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
Bouwjaar: 1925
Garages: Kapschuur
Aanvaarding: in overleg
Kelder: Ja

Contact opnemen

Deze website gebruikt cookies om je gebruik te optimaliseren. We vragen je hier me akkoord te gaan. Je kunt het ook weigeren.OK Lees onze policyPrivacy & Cookie Beleid