Zoekresultaten

Scholeksterstraat 11 Lichtenvoorde

€ 327,500 k.k.
verkocht

We hebben weer een pareltje in de verkoop! Wij bieden aan een schitterend gelegen helft van dubbel woonhuis aan de rand van het dorp.

We komen aan in de Scholeksterstraat en kunnen de auto parkeren voor de deur op de eigen dubbele parkeergelegenheid. Wat een ruimte. Als het moet kun je hier ook nog de fietsen en/of scooter kwijt.

We gaan naar binnen door de voordeur , die geflankeerd wordt door twee prachtige olijfboompjes. Van hieruit komen in de ruime hal en is ook het toilet te bereiken. We kunnen nu doorlopen naar de grote berging of we kunnen de keuken in. We kunnen onze nieuwsgierigheid nog net bedwingen en gaan voor de berging. Deze is erg praktisch ingericht en heeft over de volle breedte een kastenwand. Achter de laatste deur is ook nog eens een wasbak met warm en koud water. Vanuit de berging kunnen we de tuin in. Die is overigens ook via de zijkant van de woning te bereiken. Altijd handig , zodat je niet met het tuinafval door de berging hoeft. We gaan terug door de hal en kunnen niet wachten om de keuken te betreden. Onze mond valt open van verbazing. Je ervaart direct de ruimte en luxe van deze restaurant waardige keuken. Er is niet alleen een stoom oven, maar ook een combi oven een vaatwasser en een ruime koelkast maar ook nog eens een ontzettend fraai kookeiland. Er staat een prachtige ovalen tafel waar je heerlijk kunt tafelen maar ook door de fraaie lichtinval prima kunt (thuis) werken. We gaan verder met dit huis te ontdekken en lopen door langs een schuifdeur waarachter de trap naar de verdieping is te vinden. We wachten echter nog even met naar boven gaan. Eerst gaan we sfeervol ingerichte woonkamer bekijken. Ook hier is het WOW gevoel volop aanwezig, je kunt direct zien dat hier een stylist van naam aan het werk is geweest. De begane grond is ook nog eens voorzien van behaaglijke vloerverwarming waardoor je heerlijke kunt relaxen in de zithoek. De gehele begane grond is in moderne kleuren geschilderd en / of behangen en in het plafond zijn dimbare spotjes verwerkt. De in houtlook gekozen pvc vloer is met de vloerverwarming erg aangenaam en onderhoudsvriendelijk.

Nu gaan we door naar de 1e verdieping. Wat een praktisch huis is dit toch. De overloop is niet groot maar hierdoor is er meer ruimte voor de 3 slaapkamers en badkamer. Er zijn twee identieke – en 1 grotere slaapkamer. Deze zogenaamde ouder slaapkamer gaat over de gehele breedte van de woning en ook hier is veel licht! De badkamer is functioneel te noemen. Er is een toilet , dubbele wastafel en een separate douche cabine. De eerlijkheid gebied te zeggen dat deze ruimte wat luxe betreft wat achter blijft bij de rest maar je kunt er prima schoon worden.

Vanuit de overloop kunnen we met de vaste trap naar de tweede verdieping. Hier is een ruimte voor het witgoed, ruimte om de administratie te doen en een volwaardige slaapkamer met nog een grote verassing. Je kunt vanuit deze kamer namelijk het grote dakterras bereiken om heerlijk in alle rust te genieten van de zon.

Op de 1e en 2e verdieping is airco (2020) aanwezig zodat de steeds warmer wordende zomers goed verdragen kunnen worden. Op het dak zijn in 2020 ook 9 zonnepanelen geplaatst.

Wat zeker nog het noemen waard is , is dat de tuin in 2019 volledig is aangepakt. De tuin die in een punt toeloopt heeft diverse terrassen waar het al vroeg in het voorjaar heerlijk toeven is. Ook is er sfeervolle verlichting in de tuin zodat je de zwoele zomeravonden optimaal kunt ervaren. Over de indeling is net als bij de woning goed nagedacht zodat de ruimte optimaal benut wordt. Momenteel staat er een 3,5 meter lange tuintafel waardoor je je in de zomer , wanneer deze gevuld is met familie of vrienden, in Italiaanse sferen waant.

Deze woning ligt ook nog eens in een gewilde en kindvriendelijke woonwijk. De basisschool is op loopafstand. Met paar minuten fietsen sta je midden in het centrum van Lichtenvoorde met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés. Als je de andere kant op gaat ben je in een mum van tijd in het buitengebied en kun je een heerlijk stuk (hard)lopen. Even lekker het hoofd los!

Een mooie woning op een gewilde plek met groen, rust en toch alle voorzieningen in de buurt!

Algemeen:
Perceel 270 m2.
Gebruiksoppervlak wonen 152m2.
Inhoud 520 m3.
Bouwjaar 1995.

We kunnen ons voorstellen dat jullie net zo enthousiast geworden zijn als wij. Wil je een keer gaan kijken of wil je nadere informatie? Laat het ons dan weten via info@okmakelaar.nl. Wij nemen dan contact op om de verdere verkoop procedure met je te delen.

================================================================================

Wi’j hebt weer een prachtig exemplaar van een huus in de verkoop stoan, namelijk ne alderbastend mooien 2 onder 1 kap woning an de rand van Lechenvoorde.

Het huus steet in de Scholeksterstroate en a’j der an komt veuren dan kun ie de auto recht veur de deure neerzetten, woar ie zelfs nog kunt kiezen omdat der ne dubbelen plek is. Zuuver woar wat ne ruumte! A’j wilt dan ku’j doar vant zommer nog toafeltennissen met de kinderen oet de buurte, of gewoon de fietsen stallen.

Tussen de olijfbeumkes deur loop ie via de veurdeure noar binnen en doar is geliek ne besten hal. A’j neudig noar het huusken mot dan maak hier geliek moar ne sanitaire pitstop, want het duurt nog wal ff veurdat ie alles hebt gezeen. Dan kuj twee dingen doon: of ie goat noar de barging of ie loopt de kӧkken in. De vrouwleu zult natuurlijk geliek noar de kӧkken willen, moar dat holt wi’j nog ff tegoed dus wi’j goat eerst noar de barging. As ie ne praktische barging zeukt dan mo’j hier wezen. Over de volle breedte is der ne kastenwand en a’j het geduld op kunt brengen en ie kiekt achter de laaste deure dan vind ie doar ook nog ne wasbak met kold, lauw en warm water. Ie kunt via de barging de tuin in, moar ook via de zietkante van het huus en das gruwelijk fijn, omdat ie dan neet hoeft te prakkiseren hoe ie met ’n greunen container of met ’n kruiwagen deur het huus hen mot sjoksen. As ie dan terugge goat noar de hal an dan endelijks noar de kӧkken loopt, dan geleuf ie oew eigen ogen neet. Wat ne ruumte en wat ne luxe, alsof ie zo een restaurant in komt stiefelen. Ie hebt doar ne stoom oven, ne combi oven, ne vaatwasser, een koelkast woar ie echt een hoop gerei in kwiet kunt en dat alles met een pracht van een kook eiland. Der is ook nog plek zat plek veur ne groten toafel woar ie prima an kunt etten met mekare, moar ie hebt der ook zovӧlle licht van buuten dat ie doar prima kunt thuus warken. En dan de woonkamer, de stylist die hier an het wark is gewest is zeker geen prutjepeter, want wat is het hier echt gruwelijk mooi ingericht. Dat geldt eigenlijk veur alles beneden, want alles is geschilderd of behangen in de kleuren van dissen tied en in het plafond zit van die spotjes die zorgt veur licht in alle sferen, omdat ie ze kunt dimmen. De PVC vloere in holtkleur met vloerverwarming mek het helemoal af en ie hebt der gaar geen omkieken noar omdat ie der hoast geen onderhold an hebt en das natuurlijk mooi, want ie kunt de tied wal better broeken veur leukere dingen.

Via ne mooien skoefdeure kom ie bie de trappe noar boaven op de overloop. Dissen is neet groot en das alleen moar praktisch, want ne groten overloop is alleen moar verloren ruumte. Doardoar is der zat ruumte veur dree ruume sloapkamers en ne badkamer. Der bunt twee geliekwaardige sloapkamers en één sloapkamer veur de olde leu zoas ze dat neumt en den lӧp helemoal over de gehele breedte van het huus. Ook de badkamer is van alle gemakken veurzeen, zo heb ie doar ne wc, ne dubbelen wastoafel en ne aparte douche, zodat ie neet elke kere de hele vloere hoeft te dweilen a’j onder de pompe vandan komt. Qua luxe is het misschien neet wat ie van de rest van het huus gewend bunt, moar ie wordt der good skoon en dat is woar het om geet.

As ie dan meent dat dit het was dan heb ie het mis, want der geet ook nog ne vaste trappe noar de tweede verdieping, woar ie kunt wassen en dreugen, de papieren inodde kunt maken en opbargen en der is zelf nog ne groten sloapkamer. Ie geleuft het neet moar vanuut dissen kamer kun ie een dakterras op woar ie mooi kunt genieten van de zunne wanneer ie moar wilt. De afgelopen joaren hew nogal hete zommers gehad, moar doar heb ie in dit huus geen last van. Op de eerste en tweede verdieping hebt ze afgelopen joar nog airco units geplaatst, dus dan bun ie de bollenhette mooi kwiet. Ie hoeft ook neet bange te wezen dat die dingen tevӧlle stroom vret, want der bunt in dezelfde tied ook 9 zonnepanelen op het dak gelegd.
Wat ie wieters nog zeker wetten mot, is dat in 2019 de tuin kats is annepakt en met al die terrassen vind ie vanzelf plek a’j in de zunne wilt zitten of juust neet. De tuin hef net as ne pizza ook een punt en met die gedachten waan ie oe af en toe in Italië, veural met de gemeudelijke tuinverlichting en dan is der is ook nog zat plek veur ne groten tuintoafel. Kortom ie zit in Lechenvoorde moar achterthuus is het net Toscane.

Iederene wil hier wal geerne wonen. Dat kump onder meer omdat het ne kindvriendelijke wijk is en het meer tied kost om de fietse te pakken dan noar schole te lopen. As ie dan toch de fietse pakt bun ie met een paar minuten in hartje Lechenvoorde, met ne bult winkels, restaurants en kroegen. As ie de drokten zat bunt en ie wilt ff geen genӧl an de kop, dan goa ie de andere kante op en bun ie raps in het buutengebied, woar ie prachtig kunt fietsen of (hard)lopen.
Al met al een alderbastend mooi huus, op ne plek die onmeundig in trek is met genog greun der omhen, vree en toch alles wat ie moar wilt kort bi’j!

Algemeen:
– Perceel 270 veerkante meters.
– Gebruuksoppervlak wonen 152 veerkante meters.
– Inhold 520 kubieke meters.

Ie bunt natuurlijk gruwelijk nieuwsgierig en enthousiast geworden en wilt zo geerne kommen kieken da’j ons dreks wilt mailen om ne afspraak te maken. Ie stuurt moar ne email noar info@okmakelaar.nl en dan maakt wi’j der wark van.

Documents
Woonplaats:
Gemeente:
Provincie:
Land: Netherlands
Woning id: 10525
Prijs: € 327,500 k.k.
Woonoppervlak: 152 m2
Perceelgrootte: 270 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Bouwjaar: 1995
Garages: nee
Aanvaarding: in overleg
Kelder: nee

Contact opnemen

Vergelijk woningen

Soortgelijke woningen

Schatbergstraat 124 Lichtenvoorde

41 125 m2
Heerlijk! Een woning waar je zo in kunt, je eigen meubeltjes erin misschien nog ...
Heerlijk! Een woning waar je zo in kunt, je eigen meubeltjes erin misschien nog een likje verf in je favoriete ...
€ 339,000 k.k.